Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Den stora smakresan

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Den stora smakresan

Från 2 748 SEK

Per gäst

 

Ditt rum är redo från klockan 15:00, checka in och koppla av! Vi står redo med kaffe och hembakt fika redan klockan 14:00 om du skulle vara lite tidig.

 

Villans kvällsmiddag är höjdpunkten såklart, det blir en spännande och riktigt god upplevelse som du sent kommer glömma! För här njuter du av genuin mat som följer säsongerna och färgerna utanför fönstret. Men vi vet också allt om det där suget efter något litet att äta framåt småtimmarna, därför gör vi en nattmacka som står redo i källaren vid vår Honesty Bar. Ta spiraltrappan ner till källarvåningen, i kylen står dryck och mackor redo. God natt!

 

Vår hemmalagade frukost lämnar inget att önska så se till att du hinner plocka från den i flera omgångar. Glöm inte heller din goodiebag med rykande hett kaffe och nybakt fikabröd till hemresan.

 

Under din vistelse har du fri tillgång till fantastiska Lido Club & Spa och gym på Ystad Saltsjöbad, bara 100 meter bort. Så packa med bad och träningskläder!

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Din upplevelse innehåller:
  Check in klockan 15:00 & Check ut klockan 11:00
  Eftermiddagsfika & kaffe
  Fri tillgång till Lido Club & Spa (16-årsgräns)
  Villans kvällsmiddag
  Nattmacka från köket
  Ljuvlig frukost
  Gym på Ystad Saltsjöbad

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Den stora smakresan. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod