Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Söndagspaketet

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Söndagspaketet

 

Välkommen en söndag i höst! Checka in hos oss på underbara Villa Strandvägen, "känslan av att komma hem" genomsyrar hela huset och vi ser så mycket fram mot att få ta hand om er på er söndagsutflykt. När ni kommer till oss har vi redan packat en väska med era badrockar och tofflor som ni sedan tar mer er när ni promenerar bort till Ystad Saltsjöbad. Där njuter ni först av en underbar söndagsbrunch som efterföljs av varma bad och avkoppling framför en brasa i vår Pool Club.

 

Kom sedan tillbaka till Villan och njut av vår eftermiddagsfika med nybakade scones och marmelad. Efter lite avkoppling på rummet avslutas kvällen med en härlig middag i vår matsal. Starta din vecka helt utvilad på måndag och efter en god frukost lämnar ni så att ni nästan hinner i tid till jobbet. Eller varför inte stanna och ta ditt första möte hos oss. 

 

Under din vistelse har du tillgång till fantastiska Lido Club & Spa och gym på Ystad Saltsjöbad, bara 100 meter bort. Så packa med bad och träningskläder!

 

Möjliga ankomstdagar: sön

 

Paketet inkluderar

  Brunch på Ystad Saltsjöbad i restaurang PORT
  Check in 15.00
  Eftermiddagsfika & kaffe
  Lido Club & Spa på Ystad Saltsjöbad
  Villans Kvällsmiddag
  Pool på Villa Strandvägen
  Ljuvlig frukost
  Gym på Ystad Saltsjöbad
  Check out 11.00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Söndagspaketet. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod