Booking menu
English English

Selected offer: Söndagspaketet

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

Söndagspaketet

 

Välkommen en söndag i höst! Checka in hos oss på underbara Villa Strandvägen, "känslan av att komma hem" genomsyrar hela huset och vi ser så mycket fram mot att få ta hand om er på er söndagsutflykt. När ni kommer till oss har vi redan packat en väska med era badrockar och tofflor som ni sedan tar mer er när ni promenerar bort till Ystad Saltsjöbad. Där njuter ni först av en underbar söndagsbrunch som efterföljs av varma bad och avkoppling framför en brasa i vår Pool Club.

 

Kom sedan tillbaka till Villan och njut av vår eftermiddagsfika med nybakade scones och marmelad. Efter lite avkoppling på rummet avslutas kvällen med en härlig middag i vår matsal. Starta din vecka helt utvilad på måndag och efter en god frukost lämnar ni så att ni nästan hinner i tid till jobbet. Eller varför inte stanna och ta ditt första möte hos oss. 

 

Under din vistelse har du tillgång till fantastiska Lido Club & Spa och gym på Ystad Saltsjöbad, bara 100 meter bort. Så packa med bad och träningskläder!

 

Valid days for arrival: Sun

 

Package includes

  Brunch på Ystad Saltsjöbad i restaurang PORT
  Check in 15.00
  Eftermiddagsfika & kaffe
  Lido Club & Spa på Ystad Saltsjöbad
  Villans Kvällsmiddag
  Pool på Villa Strandvägen
  Ljuvlig frukost
  Gym på Ystad Saltsjöbad
  Check out 11.00

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for Söndagspaketet . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code